Fudbal

Fudbalska legenda oplela po Vlahoviću

Fudbalska legenda oplela po Vlahoviću
Foto: Twitter / Printscreen | Fudbalska legenda oplela po Vlahoviću

​Dušan Vlahović bio je u centru pažnje prošlog vikenda nakon što je postigao dva gola u meču sa Đenovom.

Međutim, njegova proslava drugog gola je dosta kritikovana, smatrajući da je neprimjereno takvoj fudbalskoj veličini, a srpki napadač je na meti i čuvenog igrača Paola di Kanija.   

"To je gest malih igrača. Odličan je igrač, ali ovim dokazuje da nije veliki kada čini nešto tako. To ne rade veliki igrači. Postigao je gol iz penala i to je u redu; nikada nije lako postizati golove, a potom dati naredni. Uradio je to protiv Đenoe, najneugodnije ekipe u ligi i na meču bez publike. Nije postigao gol protiv direktnog rivala. I tako bi bilo pogrešno, ali bi se drugačije vrijednovalo" rekao je Di Kanio.

Bivši napadač Vest Hema ističe da Vlahović, osim što promoviše sebe, mora da zna da igra za jedan od najvećih evropskih klubova. 

"On nosi dres koji je važniji od svega. Ne igra za Pineto, to je uobičajeno ime, inače bi se neki uvrijedili. Igra za Juventus, a on je Dušan Vlahović. Postigni dva gola protiv direktnog rivala! Tad možeš da budeš arogantan, ali ne sa ovakve dvije lopte i ne protiv Đenoe pred praznim tribinama, što je nešto više od prijateljskog meča" zaključio je Di Kanio, prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije