Fudbal

Fudbaleri Borca pozivaju navijače na proslavu titule

Fudbaleri Borca pozivaju navijače na proslavu titule
Foto: FK BORAC | Fudbaleri Borca pozivaju navijače na proslavu titule

Stigli su Fudbaleri Borca juče u Tuzlu sa jasnom namjerom da novom pobjedom priđu nadomak osvajanja šampionske titule u WWin ligi Bosne i Hercegovine.

Ono što su naumili to su i ostvarili, a do nova tri boda stigli su ubjedljivom pobjedom nad ekipom Tuzla Sitija rezultatom 6:2 golovima Blagaića 14., Grahovca 28., Vranješa 44., Lukića 45., Hrelje 86. i Pejovića 89. Za domaće su pogađali Mašović 11. i Nukić u 63. minuti.

Crveno plavi su tako stigli na korak do šampionske titule, a „meč loptu“ imaju u ponedjeljak na Gradskom stadionu u Banjaluci.

„Bili smo svjesni važnosti utakmice. Jako težak meč možda više psihički nego fizički. Znali smo da je Tuzla siti u jednom teškom momentu, a takve utakmice znaju često otići u drugom smjeru. Međutim, momci su ozbiljno ušli u meč, a to je pokazuje i rezultat“, rekao je Stojan Vranješ.

Do svog prvog premijerligaškog pogotka u Borčevom dresu stigao je i Nikola Pejović koji je pun hvale na račun čitave ekipe.

„Naš cilj je isti još od Zlatibora kad smo se okupili, sad smo jako blizu, ostala je još jedna utakmica na našem terenu i nadam se usput da ćemo imati pun stadion i podršku navijača. Da to završimo u stilu, kako je i tekla cijela sezona. Ova ekipa je nevjerovatna, promijenio sam mnogo timova, ali nikad nisam bio ovakvog kolektiva. Nadam se da će u ponedjeljak biti pun stadion i da ćemo zajedno da proslavimo titulu. Zaslužujemo to i mi, i navijači i cijeli grad“, kazao je Pejović.

Navijače na Gradski stadion poziva i Stojan Vranješ.

„Pozivam navijače Borca da dođu u što većem broju i zajedno sa nama da proslave titulu, toliko čekanu. Nadam se da će biti pun stadion i da nagrade momke koji su izgarali cijelu godinu za ovaj rezultat“, rekao je Vranješ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije