Fudbal

Flik poslije poraza: Nije to ništa strašno

Flik poslije poraza: Nije to ništa strašno
Foto: Tanjug/AP | Flik poslije poraza: Nije to ništa strašno

Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je Monako zasluženo pobedio i iskoristio sve prednosti koje je imao.

Fudbaleri Barselone poraženi su u četvrtak od Monaka rezultatom 2:1, u meču prvog kola Lige šampiona, španski tim je od 11. minuta igrao sa igračem manje pošto je Erik Garsija dobio crveni karton.

"Sve se na ovom susretu okrenulo nakon prvih 10 minuta. Morali smo da mijenjamo pristup meču, ali mislim da smo se dobro branili u takvim okolnostima, a imali smo i prilike koje smo morali da iskoristimo. Pokazali smo snagu i karakter i zbog toga čestitam igračima. Protivnik je iskoristio sve prednosti koje je imao i sasvim zasluženo pobijedio", rekao je Flik posle meča, prenosi Mundo Deportivo.

Trener Barselone je naglasio da su porazi sastavni dio fudbala i da igrači moraju da nauče gdje griješe.

"U redu, izgubili smo, ali nije to ništa strašno. Rekao sam i igračima poslije meča da moraju da nauče gdje su griješili i da se poslije ovoga vrate još jači. Već u nedjelju nas očekuje značajan meč domaćeg prvenstva protiv Viljareala, moramo da se okrenemo tom susretu i nastavljamo da se borimo kao do sada", izjavio je Flik.

Barselona će u nedjelju gostovati Viljarealu u šestom kolu španske lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije