Fudbal

Ermedin Demirović probao uplašiti Nijemce

Ermedin Demirović probao uplašiti Nijemce
Foto: N.N. | Ermedin Demirović probao uplašiti Nijemce

Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca, poručio je Ermedin Demirović, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine uoči sutrašnjeg meča Liga nacija u Zenici.

Za Demirovića meč ima i dodatni značaj jer veliki broj protivničkih reprezentativaca su njegove klupske kolege u Štutgartu.

„Ne bih rekao da je prednost to što ih poznajemo. Svako zna šta je Njemačka i ko su njihovi igrači. Poznajem dosta njih iz lige, sa nekim od njih igram u klubu. Bez obzira na to radićemo analize kao i protiv svake ekipe. Dobro smo se spremili, daćemo svoj maksimum i vidjećemo šta ćemo izvući iz te utakmice“, rekao je Demirović.

Dodao je i da je razgovarao sa saigračima iz Štutgarta o predstojećoj utakmici.

„Pričali smo dosta o tome, ali sve kroz neku šalu. Imali smo dosta vremena. Probao sam ih uplašiti u vezi stadiona, navijača, rekao sam im da će im biti čak i drugačiji sport, da to nešto nisu doživjeli. Oni dolaze da pobjede ovu utakmicu, a meni bi naravno isto tako značilo da osvojimo tri boda, kako bih i ja mogao u svlačionici da se šalim sa njima“, kazao je Demirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije