Fudbal

Elvir Rahimić: Treba nam vremena i strpljenja

Elvir Rahimić: Treba nam vremena i strpljenja
Foto: FK ŽELJEZNIČAR | Elvir Rahimić: Treba nam vremena i strpljenja

Sportski direktor Fudbalskog kluba Željezničara, Elvir Rahimić, govorio je o dosadašnjem dijelu sezone u WWin ligi Bosne i Hercegovine i planovima za naredni period.

Ističe da je zadovoljan dosadašnjim radom i napretkom, ali i naglasio da za značajniji pomak treba strpljenja i vremena. 

Osvrnuo se i na trenutni bodovni saldo ekipe.

„Ako ćemo pogledati realno, sa bodovnim saldom sam zadovoljan sigurno i zadovoljni sam s ovim bodovima koje smo osvojili. Međutim, igra varira sigurno, nismo baš uvijek zadovoljni igrom koju možemo da pružamo. Negdje igramo stvarno dobro, negdje slabije. Ali sve u svemu sigurno da sam zadovoljan dosadašnjim radom i zadovoljan sam i sa stručnim štabom i sa igračima i ekipom kako igra i kako se odnosi prema svemu. Svi smo došli, svi smo novi, stručni štab i ja, mnogo novih ljudi, mnogo i novih igrača u ekipi. Tako da treba vremena jer preko noći sigurno da ne možemo ništa da napravimo, to je jasno svima“, kaže Rahimić i dodaje:  

„Treba nam svima vremena, treba vremena i meni, ja sam tu novi i treba da opoznam s kim, šta i kako, s kim se može raditi, s kim ne. Sigurno da će nam trebati vremena da napravimo ekipu onako kako treba da izgleda Željo i taj Željo i oni ciljevi koji su postavljeni pred nas. Da bi ih ispunili sigurno da moramo da radimo više i da imamo vremena i strpljenja, svi mi i naši navijači da bi napravili neki uspjeh u budućnosti i sigurno zbog toga smo i tu da pravimo uspjeh“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije