Fudbal

Elšnik: Jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri

Elšnik: Jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri
Foto: Tanjug/AP | Elšnik: Jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri

Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik rekao je poslije poraza od Monaka (5:1) da mu je to bila jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri.

"Bila je ovo jedna od fizički najtežih utakmica u mojoj karijeri, ali to smo očekivali kad smo pripremali meč. Tako je i bilo, oni su veoma agresivni, a mi smo imali dosta problema u igri kad se nismo pridržavali dogovorenog plana. Gol na kraju prvog poluvremena nas je malo izbacio iz takta, da je rezultat ostao nepromenjen, mislim da bismo u nastavku igrali dosta lakše", rekao je Slovenac, a prenosi klupski sajt.

Dodao je da su igrači Zvezde u drugom dijelu dosta grešili u direktnom dodavanju i da su im protivnici nekoliko puta oduzimali lopte na 30 metara od Zvezdinog gola.

“Povreda Duartea nas je poremetila, ne znam kako bi to izgledalo sa njim, ali sigurno da nam je promenilo planove, te je primoralo Šerifa da se sam bori sa protivnicima u napadu, a on je to uradio na sjajan način. Bruno je trebao da bude drugi napadač koji sa njim 'skuplja' te druge lopte, a na kraju smo dosta menjali. Posle je bilo i povreda, pa je na kraju pala koncentracija, a to ne sme da se dešava", zaključio je Elšnik, prenosi Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije