Fudbal

Dominacija Intera: Zvezda primila četiri komada

Dominacija Intera: Zvezda primila četiri komada
Foto: Tanjug/AP | Dominacija Intera: Zvezda primila četiri komada

Fudbaleri Intera pobjedili su ekipu Crvene zvezde na domaćem terenu s 4:0 u drugom kolu Lige šampiona.

Inter je preko Arnautovića već u trećem minutu zatresao Zvezdinu mrežu, ali je Srbin sa austrijskim pasošem bio u ofsajd poziciji.

Međutim, kazna je došla nedugo potom.

Igrala se 11. minuta kada je Čalhanoglu sjajnim golom iz slobodnog udarca doveo svoj tim u prednost. Nije Glazer imao nikakve šanse da spriječi ovaj šut turskog fudbalera.

Pokazao je četvrti sudija dva minuta nadoknade, a u prvom Zvezda je imala šansu, Olajinka je dodao do Elšnika, Slovenac je iz prve šutirao sa deset metara, ali pored gola Intera.

Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Intera – 1:0.

Zvezda je krenula nešto ofanzivnije u drugom poluvremenu, ali ono što je opšte poznato je da se u Evropi greške itekako naplaćuju, a ''crveno-bijeli'' su ih imali večeras.

U 59. minutu Rade Krunić je izgubio loptu na ivici šesnaesterca, Mehdi Taremi je dodao do Arnautovića, a ovaj je dao gol za 2:0.

Onda je Glazer par puta spasio čist gol, da bi u 71. minutu Taremi uzeo loptu od Uroša Spajića i dodao do Lautara Martineza koji je tek ušao, a Argentinac je bio siguran za 3:0.

U 77. minutu Vanja Drkušić je oborio Martineza u šesnaestercu, a Feliks Cvajer je pokazao na bijelu tačku. Taremi je uzeo odgovornosti i nakon dvije asistencije upisao se u strijelce za 4:0. Više promjena nije bilo i Inter je slavio s 4:0.

Inter u narednom kolu gostuje Jang Bojsu, a Crvena zvezda Monaku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije