Fudbal

Crvena zvezda se pohvalila sa 13 reprezentativaca

Crvena zvezda se pohvalila sa 13 reprezentativaca
Foto: FK Crvena zvezda | Crvena zvezda se pohvalila sa 13 reprezentativaca

Fudbalski klub Crvena zvezde će u predstojećem reprezentativnom ciklusu imati čak 13 prvotimaca koji će braniti boje svojih nacionalnih selekcija.

‍„Nakon odličnih igara prikazanih u periodu za nama šansu u A reprezentacije Srbije je dobio talentovani Andrija Maksimović, koji je nedavno odigrao i prvi meč na evropskoj sceni u crveno-belom dresu. U selekciji do 21 godine standardan član naše zemlje je postao Jovan Šljivić, dok su u nacionalni tim do 19 godina pozvani Uroš Sremčević i Veljko Milosavljević“, saopštili su iz Crvene zvezde.

Među glavnim uzdanicama slovenačke reprezentacije biće i dva fudbalera Zvezde Timi Maks Elšnik i Vanja Drkušić, dok će se Omri Glazer ponovo naći među stativama kada je u pitanju reprezentacija Izraela.

„Kada je u pitanju afrički kontinent, crveno-beli imaju veliki broj igrača u reprezentativnim selekcijama, te će tako za Gvineju Bisao nastupiti Dalsio Gomeš, a za Burkinu Faso Naser Điga. Ustaljeni reprezentativac Gabona je Gelor Kanga, dok je nakon odličnih partija u večitom derbiju još jedan poziv u selekciju Senegala zaradio Šerif Endiaje“, dodali su iz Dudbalskog kluba Crvena zvezda.

Felisio Milson će imati priliku da nastavi dobru formu iz prošlog reprezentativnog ciklusa kada je bio strelac za nacionalni tim Angole, dok će Jung Vu Seol braniti boje Južne Koreje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije