Fudbal

Borac u Konjicu želi nastaviti pobjednički niz

Borac u Konjicu želi nastaviti pobjednički niz
Foto: FK BORAC | Borac u Konjicu želi nastaviti pobjednički niz

Fudbalere Borca prvenstveni put danas vodi u Konjic na odgođenu utakmicu 2. kola WWin Lige Bosne i Hercegovine.

„Crveno plavi“ nisu imali previše vremena za predah, pa su nakon pobjede nad Veležom odmah prionuli na rad i pripremu za novi duel.

„Svaka naredna utakmica je najvažnija. Oni su u jako dobrom ritmu sa četiri pobjede. Konsolidovali su se nakon slabijeg starta i igraju veoma dobro, a pogotovo igraju dobro na svom terenu. Imaju nekoliko igrača na koje moramo obratiti pažnju. Mi idemo da probamo da donesemo sva tri boda, kako bi što više prišli samom vrhu tabele s obzirom da ove godine imamo maksimalne ciljeve. Neki igrači nam se vraćaju, a na neke nećemo moći da računamo kao i u prethodnoj utakmici. Ipak, imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore na svaki izazov“ rekao je Mladen Žižović, šef našeg stručnog štaba.

Stručni štab, u Konjicu, može da računa i na nekolicinu igrača koji su se vratili u „crveno plavi“ tabor nakon reprezentativnih obaveza, a pun samopouzdanja je i Sandi Ogrinec koji je minulog vikenda postigao svoj prvi, prvenstveni, pogodak u našem dresu.

„Utakmica protiv Veleža je bila jako teška, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Sutra igramo sa Igmanom i nadamo se novoj pobjedi. Trebalo mi je malo vremena da uđem u ritam utakmica i treninga. Hvala Bogu postigao sam gol u prošloj utakmici, ali najbitnije je da smo pobijedili i nadam se da će biti još mojih golova i asistencija“, rekao je Sandi Ogrinec.

Utakmica u Konjicu na programu je danas sa početkom u 14 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije