Fudbal

Borac sprema poklone za vjerne navijače

Borac sprema poklone za vjerne navijače
Foto: Dražan Pozderović | Borac sprema poklone za vjerne navijače

Istorijska noć u Banjaluci završena je sjajnim podvigom Borca koji je remizirao 1:1 sa Panatinaikosom u prvom kolu Konferencijske lige.

Sjajan utisak sa Borčeve premijere u Konferencijskoj ligi pokvarila je donekle slaba posjeta na Gradskom stadionu u Banjaluci, gdje se okupilo svega nekoliko hiljada ljudi da podrži crveno-plave.

Imao je Borac podršku tokom cijelog meča, kako sa sjeverne tribine sa najvjernijim pristalicama, popularnim Lešinarima, tako i sa zapadne, ali posebno priznanje treba odati publici sa istočne tribine, koja je uprkos hladnoći i jakoj kiši svo vrijeme bodrila svoju ekipu.

Borbu sa kišom u određenoj mjeri olakšale su kabanice,koje je klub podijelio za cijelu tribinu, ali stiče se utisak da oni nisu mnogo ni marili za vremenske neprilike, svo vrijeme bili su uz svoj tim i u nekoliko navrata inicijator podrške cijelog stadiona, prenosi Mondo.ba.

Njihovu istrajnost prepoznali su u samom klubu i nakon utakmice protiv Panatinaikosa zahvalili se na podršci, te najavili poklone iznenađenja za sve one koji su bili na nenatkrivenoj istočnoj tribini.

"Vjerni Borčevci sa našeg istoka, hvala vam što ste sa nama ispisali nove stranice istorije. U znak zahvalnosti želimo da vas obradujemo i zato vas molimo da sačuvate svoju ulaznicu za istočnu tribinu. Uskoro vas čeka poklon iznenađenja za uspomenu na ovu istorijsku noć. Vi, svi sa istoka, pokazali ste da živite za Borac", stoji u objavi Borca na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije