Fudbal

Borac rutinski protiv GOŠK-a

Borac rutinski protiv GOŠK-a
Foto: Facebook/FK Borac Banjaluka | Borac rutinski protiv GOŠK-a

Fudbaleri Borca rutinski su rezultatom 3:0 savladali ekipu GOŠK-a u okviru posljednje utakmice 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Igrao se osmi minut kada je Borac došao do vođstva. Sebastijan Herera je dodao loptu Davidu Vukoviću na lijevu stranu koji je prvo odličnim driblingom izbacio svog čuvara te uputio fantastičan udarac te pocijepao mrežu GOŠK-a.

Gosti su stvarali određene poluprilike da bi ona najbolja došla pri kraju prvom dijela igre tačnije u 43. minutu kada je Dino Skorup izveo slobodan udarac sa velike distance koji je umalo prevario Marka Miloševića.

Drugo poluvrijeme je otvoreno dobrom prilikom za goste.

Foto: Nikola Kulaga
Foto: Nikola Kulaga

Sa desne strane pokušao je Esmir Hasukić međutim njegov udarac nije predstavljao ozbiljniju prijetnju sa prvog čovjeka ''crveno-plavih''.

Kazna za neiskorištenu priliku ekipi iz Gabele došla je u 63. minutu kada je nakon odbijanca Jovo Lukić pucao iz prve te postigao svoj deveti gol ove sezone.

Ipak momenat samog meča je došao u 65. minutu jer je Vasilije Terzić sa preko 50 metara matirao protivničkog čuvara mreže te povećao prednost Borca na 3:0, a ispostaviće se i konačan rezultat.

Borac je ovim trijumfom nastavio da drži odstojanje nad prvi pratiocem Zrinjskim, te je klub iz Banjaluke u prednosti devet bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije