Fudbal

Borac otputovao po tri boda u Posušje

Borac otputovao po tri boda u Posušje
Foto: FK BORAC | Borac otputovao po tri boda u Posušje

Fudbaleri Borca otputovali su danas u Hercegovinu gdje će sutra protiv Posušja na stadionu „Mokri dolac“ odigrati utakmicu 8. kola WWin Lige Bosne i Hercegovine.

Ekipa trenera Mladena Žižovića u Hercegovini se želi iskupiti za poraz prošle subote na domaćem terenu od Sarajeva.

"Posušje ove sezone igra kvalitetno i vrlo dobro, ima dobrih pojedinaca na koje ćemo morati da obratimo pažnju. Generalno, možda je za nas bolje što ova utakmica dolazi poslije Sarajeva i nadam se da ćemo imati dobru reakciju i da ćemo postići ono što želimo, a to su tri boda", rekao je Žižović.

Mladen Žižović uvjeren je da je njegov tim imao loš dan u subotu, te da će ovoga puta sve biti drugačije.

"S obzirom na sve što smo postigli u prethodna tri mjeseca, imamo puno pravo da u svakom meču idemo na pobjedu i to je naš jedini cilj. Naravno kvalitet Posušja postoji, ali mi imamo dovoljno samopouzdanja da iz ove situacije izađemo još bolji i još jači. Imamo malih problema sa povredama, ali vidjećemo poslije današnjeg treninga koji će biti najspremniji da istrče i traže pobjedu", kazao je Žižović i dodao:

„Mi znamo njihov kvalitet, ali i mane i ne sumnjam da ćemo biti pravi jer imamo ambiciju da osvojimo tri boda, koja će nas vratiti prema vrhu tabele s obzirom da imamo i nekoliko zaostalih mečeva“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije