Fudbal

Borac čeka skoro 12 puta skuplji tim predvođen srpskim asom

Borac čeka skoro 12 puta skuplji tim predvođen srpskim asom
Foto: PAOK FC | Borac čeka skoro 12 puta skuplji tim predvođen srpskim asom

Fudbalere Borca naredne srijede čeka veliki okršaj u Solunu protiv PAOK-a u prvoj utakmici drugog pretkola Lige šampiona.

Jasno je da je pred pulenima Mladena Žižovića skoro pa nemoguća misija. 

Banjalučani će nasuprot sebe imati ekipu koja u ovom trenutku po transfermarktu vrijedi 78,60 miliona evra. Po istom izvoru Borac vrijedi 6,73 miliona. Najskuplji igrač grčkog velikana je Janis Konstantelias čija vrijednost je procijenjena na 15 miliona evra. Izdvajaju se još reprezentativac Srbije Andrija Živković (8 miliona) koji je jedan od najboljih igrača i Konstantinos Koulierakis (8). 

Inače, PAOK je već prijavio igrače za duel sa Borcem. Trener Razvan Lučesku će računati na sljedeće igrače:  Baba, Tyson, Kamara, Otto, Despontov, Ekong, Kendziora, Konstantelias, Kotarski, Koulierakis, Michaelidis, Murg, Ozdoev, Samata, Sastre, Schwab, Rafa Soares, Talikhmanidis, T. Brandonsis, Tirinija, Živković. 

Treba reći da PAOK nikada nije igrao u grupnoj fazi Lige šampiona i ove sezone glavni prioritet je da prođu kvalifikacije i konačno izbore nastup u glavnoj fazi elitnog takmičenja. 

Prva utakmica između PAOK-a i Borca igra se u srijedu sa početkom u 20:30 sati. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije