Fudbal

Bogdanović: "Imao sam pozive iz porodica nekih igrača..."

Bogdanović: "Imao sam pozive iz porodica nekih igrača..."
Foto: Printscreen/Youtube | Bogdanović: "Imao sam pozive iz porodica nekih igrača..."

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, pojasnio je kako se našao u ulozi stručnog analitičara, ali i sa kakvim stvarima mora da se nosi kada se kamere ugase.

Proslavljeni fudbaler je otkrio kako je pronašao novu karijeru i kako se sve okrenulo slučajno.

“Slučajno sam dospio na RTS, jer neko tog dana nije mogao da dođe, pa su se sjetili mene. Jako puno vremena provodim gledajući utakmice i čitajući tekstove kako bih sklopio mozaik. O mnogim igračima znam puno, gdje su i kako igrali, kakva im je porodična zaleđina. Cijenim da sam jako studiozan i ako me pitate šta vidim, ja ću to i reći jer mi je tako sutra lakše stati pred ogledalo. Nemam nikakvih drugih namjera osim da omogućim publici da gleda fudbal tako da primijeti i detalje“, poručio je Bogdanović na „Simposaru“, sarajevskom sportskom simpozijumu, prenosi N1.

Pojasnio je i kakve pozive dobija.

“Najteže se nosim sa komšijom Perom koji ima 78 godina i zna sastave svih timova. Imao sam nekoliko poziva iz porodica nekih igrača koji bi im iznijeli razloge zašto se tom igraču nešto dogodilo na terenu. Taj razgovor bi krenuo ovako: ‘Pa gdje pred dva miliona ljudi da ono kažeš?!’ Na to bih ja: ‘Pa vidjeli smo svi’ Oni bi opet: ‘Ne bi videli da ti nisi rekao’. Bilo je nekih napisa gdje guraju svoje poslovne partnere da me diskreditiraju, da sam za rijaliti i nešto slično. Ne odgovaram im jer sam debelo siguran u ono što govorim o sportistima, koji ipak žive dobre živote i to nije život pod pritiskom pod kakvim je 90 odsto stanovnika ove planete”, navodi on.

Zatim je dodao: “Znam da će me kad-tad otjerati i to mi ne gine. Govoriti toliko godina znači da moram nekome da zasmetam, ali ja ću i dalje biti svoj”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije