Fudbal

Bizaran razlog zbog kojeg je Vlahović odbio poziv "Orlova"

Bizaran razlog zbog kojeg je Vlahović odbio poziv "Orlova"
Foto: Tanjug / AP | Bizaran razlog zbog kojeg je Vlahović odbio poziv "Orlova"

​Nakon razočaravajućeg nastupa na Euru, gdje je u grupi sa Slovenijom, Danskom i Engleskom završila kao posljednja, reprezentacija Srbije je u Ligi nacija remizirala protiv Španije i izgubila u Danskoj.

Pozive je u odnosu na kontinentalnu smotru u Njemačkoj dobilo čak 11 novih fudbalera, a selektor Piksi Stojković bio je u dodatnim problemima jer su nastupe otkazali Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Mitrović i Milinković-Savić udarne su snage saudijskog Al-Hilala, a bijes srpskih navijača izazvala je fotografija saudijskog prvaka na kojoj se čini da srpski dvojac, nakon otkazivanja zbog povreda, normalno trenira u klubu.

Apeninski mediji sada su se raspisali o razlogu zbog kojeg je otkazao Vlahović, a to bi takođe moglo razbjesniti srpske navijače. Naime, tvrde kako je napadač Juventusa ostao u Torinu zbog pregovora oko novog ugovora s "Bjankonerima".

Vlahoviću trenutni ugovor s Juventusom vrijedi još samo dvije sezone i postoji obostrano zanimanje za nastavkom saradnje. No, Juve mu sa 12 miliona evra želi smanjiti primanja na devet miliona uz daleko veće bonuse za postignute uspjehe.

Zbog toga je navodno Vlahović odlučio ostati u Torinu, odbaciti poziv selektora Piksija i maksimalno moguće se posvetiti pregovorima s Juventusom, prenosi "SportAM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije