Fudbal

Bivši igrač Reala novi trener Boke Juniors

Bivši igrač Reala novi trener Boke Juniors
Foto: Tanjug/AP | Bivši igrač Reala novi trener Boke Juniors

Boka Juniors ima zaista slabu sezonu, pa je predsednik Huan Ramon Rikelme pozvao bivšeg saigrača iz selekcije Argentine Fernanda Gaga da spasi što se spasiti može.

Doskorašnji trener Čivasa, a bivši igrač Reala vratio se u matični klub napustivši meksički Čivas. Predstavljen je na Bombonjeri na kojoj bi trebalo da se zadrži do decembra 2025. godine kada će isteći Rikelmeov predsjednički mandat.

Poslije 17 kola, Boka se nalazi na 10. poziciji sa 24 poena, 12 manje od vodećeg Veleza. Dijego Martines je poslije poraza od Belgrana, trećeg vezanog u prvenstvu, dobio otkaz, Boka se u međuvremenu vratila na pobednički put protiv Argentinos Juniorsa, a na Gagu će biti da je na tom putu i zadrži.

"Danas sam postao trener kluba u kojem sam odrastao. Uradiću sve što je u mojoj moći da oformim tim koji će se takmičiti u svim takmičenjima u kojima igra. Znam da sam postupio ispravno, imao sam klauzulu, koju je Čivas tražio, i iskoristio sam je. Vraćam se kući i zbog toga sam veoma srećan i uzbuđen", istakao je Gago objašnjavajući kako se rastao sa meksičkim klubom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije