Fudbal

Banjalučki niželigaš uplatio novac za pomoć fudbalskom klubu iz Jablanice

Banjalučki niželigaš uplatio novac za pomoć fudbalskom klubu iz Jablanice
Foto: Screenshot/Instagram | Banjalučki niželigaš uplatio novac za pomoć fudbalskom klubu iz Jablanice

Fudbalski klub Mladost Zalužani objavio je na društvenim da je uplatio pomoć FK Turbina iz Jablanice.

"Naš klub je u svojim mogućnostima odlučio da pomogne Jablanici koja je pogođena u katastrofalnim poplavama i klizištima koje su zadesile ovaj dio Bosne i Hercegovine. Mi smo uplatili novac na račun FK Turbina Jablanica, a oni će najbolje znati da taj novac dalje usmjere tamo gdje je najpotrebnije. Ovom prilikom pozivamo sve ostale klubove da u svojim mogućnostima podrže region pogođen poplavama, ali isto tako i sve naše pratioce i ostale da pomognu koliko mogu, ili bar da okrenu 17039 i doniraju 2 KM. MALI KLUB VELIKOG SRCA!!!”, stoji u objavi FK Mladost Zalužani.

Ovaj primjer iz Zalužana je najbolji pokazatelj da ljudskosti i dalje ima na ovim prostorima i da je fudbal igra koja spaja bez obzira na sve različitosti.

Inače, prirodne nesreće uzrokovane poplavama i klizištima u pojedinim dijelovima Bosne i Hercegovine, a koje su odnijele i ljudske žrtve, ujedinile su fudbalsku i sportsku javnost, ali i još jednom pokazale humanu stranu naroda na ovim prostorima.

Mnogobrojni klubovi i navijači klubova iz Bosne i Hercegovine su uputili i pružili pomoć pogođenom području, a sada nam stiže i zanimljiva objava niželigaša iz Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije