Fudbal

Auto beogradskih tablica okićen šahovnicom (FOTO)

Auto beogradskih tablica okićen šahovnicom (FOTO)
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode | Auto beogradskih tablica okićen šahovnicom (FOTO)

​Hrvatska fudbalska reprezentacija igra utakmice grupne faze Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Nakon subotnjeg poraza od Španije rezultatom 3:0, neočekivano su upisali remi protiv Albanije (2:2). Time je Hrvatska ostala na posljednjem mjestu grupe s jednim bodom i lošijom gol razlikom od današnjih protivnika. Ali, nešto drugo je privuklo pažnju navijača "Vatrenih".

Podrška navijača bila je velika i žustra na obje utakmice. Hrvatski navijači zagrijali su tribine u "Olimpijskog stadiona" u Berlinu i "Volksparkstadiona" u Hamburgu. Dakako, mnogi navijači na domaćem tlu prate utakmice, a njima se pridružio jedan manje očekivani.

Naime, automobil beogradskih tablica ukrašen hrvatskom šahovnicom osvanuo je na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode".

"Šta tu ima loše. Ako ne igra Srbija naravno da ću navijati za Hrvatsku", stoji u komentaru. Naišlo je to na pozitivan odjek. "Normalan čovjek", piše jedan od korisnika. "Nogomet je antivirus za političke igre", navodi drugi.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je riječ o lukavštini. "Je, kako ne. Nije to što se Hrvatska voli, već vlastita imovina", stoji u jednom od komentara.

U osminu finala prolaze dvije najbolje ekipe iz svake grupe. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane selekcije.

Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu i moraće tražiti tri boda protiv Italije u posljednjoj utakmici grupe. Italija i Španija igraju u četvrtak u 21.00 sat na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, prenosi "Večernji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije