Fudbal

Atraktivna Albanka podrška reprezentaciji protiv Hrvatske (VIDEO)

Atraktivna Albanka podrška reprezentaciji protiv Hrvatske (VIDEO)
Foto: Instagram / Printscreen | Atraktivna Albanka podrška reprezentaciji protiv Hrvatske (VIDEO)

​HAMBURG – Eva Murati (29), atraktivna sportska novinarka iz Albanije podržavala je svoju reprezentaciju protiv Italije, a danas je na tribinama Volksparkstadiona u Hamburgu.

Ona je objavila fotografije sa utakmice Albanije protiv Hrvatske i obradovala gotovo milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Na sebi je nosila albanski dres koji je široko razvila u znak podrške reprezentaciji.

Murati je za hrvatske medije rekla da ima samo riječi hvale za ovu reprezentaciju.

"Gledala sam utakmicu Hrvatske i Španije. Vidjelo se dosta slabih tačaka reprezentacije Hrvatske, ali Hrvatska je vrlo iskusna zemlja koju karakterizuje stabilnost i sigurnost u igri. Samo treba spomenuti Luku Modrića je dovoljno. Ja ga pratim osam godina i to je fantastičan igrač, ali je i veliki lider na terenu te izvan njega. Uz njega, tu je najskuplji stoper na svijetu, ali tu je i Kovačić. Fantastična ekipa", navela je Murati za 24 sata.

Inače, atraktivna Albanka na tamošnjoj televiziji već osam godina vodi specijalizovanu emisiju nogometne Lige prvaka. 

Bivša učesnica takmičenja za Miss Universe kao 18-godišnjakinja se počela baviti novinarskim poslom i jedan je od razloga zašto Albanci ne skidaju oči s malih ekrana, ma ko igrao.

Kako i sama navodi na društvenim mrežama: Ona je 'champions girl', a, zahvaljujući njoj, Tring Sport je postala jedna od najgledanijih sportskih emisija u Albaniji. 

Osim voditeljskim poslom, Eva se bavi i glumom. Učestvovala je u nekolicini filmova i pozorišnih predstava, prenosi "Avaz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije