Fudbal

Arnold želi da bude kapiten Liverpula

Arnold želi da bude kapiten Liverpula
Foto: Tanjug/AP | Arnold želi da bude kapiten Liverpula

Reprezentativac Engleske Trent Aleksander-Arnold ove sezone podsjeća na svoja najbolja izdanja i vidi se da mu se vratio osmijeh na lice. Ističe da je za to zaslužan trener Arne Slot, a iz ovih riječi da se naslutiti da navijači Liverpula nemaju pretjerano razloga za brigu da će ostati i posle ove sezone na "Enfildu".

Sjajnom desnom beku ugovor ističe na kraju naredne sezone i još nije produžen. To pokušava da iskoristi Real Madrid, ali Aleksander-Arnold ističe da mu je Liverpul sada u prvom planu.

"U Liverpulu sam 20 godina. Potpisao sam četiri ili pet puta produžetak ugovora i nijednom se nije izlazilo u javnost. Neće ni sada", rekao je Aleksander-Arnold.

Ono što bi sigurno moglo da ga zadrži na "Enfildu" je kapitenska traka. Trenutno je zamenik Virdžilu van Dajku, kome takođe na ljeto ističe ugovor.

''Oduvijek sam govorio želim da budem kapiten Liverpula. To je moj cilj. Ali da budem iskren, to i nije u mojim rukama''.

Poslije dvije nešto slabije sezone ponovo izgleda kao onaj stari. A zasluge za to pripisuje novom treneru Arneu Slotu.

''Zaista je osvježavajuće imati za trenera nekoga ko želi da ti pomogne, vodi i uči te kako da budeš bolji. Rekao sam Arneu Slotu da želim da me napravi defanzivcem protiv kojeg niko neće želiti u Evropi da igra'', prenosi Sport klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije