Fudbal

Arnold prvi pik ''kraljeva''

Arnold prvi pik ''kraljeva''
Foto: Tanjug/AP | Arnold prvi pik ''kraljeva''

Trent Aleksander Arnold je prva meta Reala iz Madrida u ljetnjem prelaznom roku prema pisanju španske Marke.

Aktuelni šampion Evrope je i prije početka sezone počeo sa traženjem najbolje opcije za desnu stranu, kako bi se skinuo teret sa Danija Karvahala koji je jedini pravi desni bek u ekipi.

Donošenje odluke ubrzala je Karvahalova povreda koljena, koja će ga verovatno odvojiti od terena do kraja sezone, te je pitanje u kakvoj će formi biti Španac kada se oporavi.

Međutim, ne očekuje se da šampion Evrope odmah reaguje i dovede zamjenu, već da Lukas Vaskez bude opcija na desnoj strani do kraja sezone, kada bi Real trebalo da ojača konkurenciju.

Prvi izbor biće Liverpulovo dete i engleski reprezentativac koji je do sada već zabeležio preko 300 utakmica za ''crvene''.

Arnold ima ugovor sa Liverpulom do 30. juna 2025. godine, a engleski klub još uvek nije započeo pregovore o produžetku saradnje.

Sa druge strane, ni igrač se nije oglašavao po pitanju novog ugovora, zbog čega su se pojačale spekulacije o njegovom odlasku.

Arnold je inače veoma dobar prijatelj Džuda Belingema koji nastupa za ''kraljevski klub'' i koji bi sigurno volio da ga vidi u bijeloj opremi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije