Fudbal

Andrej Kramarić za petama Davoru Šukeru

Andrej Kramarić za petama Davoru Šukeru
Foto: HNS | Andrej Kramarić za petama Davoru Šukeru

Davor Šuker 45, Mario Mandžukić 33, Ivan Perišić 33 i Andrej Kramarić 30!

Tako poslije utakmice sa Škotskom u Ligi nacija izgleda lista najboljih strijelaca hrvatske fudbalske reprezentacije svih vremena.

Kramarić je tako ušao u klub 30, a poslije utakmice je sjao od sreće i zadovoljstva...

“Poseban je osjećaj. Svi smo imali u glavi već one scene s Eura protiv Albanije i Italije, doslovce u zadnjoj sekundi smo primili gol. Napokon da je i nas malo sreća pomazila pa je Škotima poništen pogodak. Osvojili smo tri velika boda, presretan sam zbog toga, naravno i zbog gola. Svi znamo što nas čeka u Poljskoj, biće vatrena atmosfera, utakmica otvorena, na suprotnoj strani odlična momčad... Nadam se da ćemo biti odmorni i pravi i da ćemo ostvariti pobjedu, za koju znamo što nam donosi”, rekao je Kramarić.

Kramarić je otkrio i tajnu golgeterske konstante u dresu „vatrenih“.

“Nema tajne... Zapravo, ima: ljubav prema reprezentaciji i nogometu. To je ono što me gura, nisam umoran i zasićen, obožavam nogomet i tako će uvijek biti. Ne znam koliko će još dugo trajati moja igračka karijera, ali vidim se u nogometu i poslije igračke karijere. Ljubav je pokretač, nikad mi ništa nije teško raditi prije i poslije treninga, istrčati ekstra metar ili ostati duže u teretani. Sve je, naravno, puno lakše uz potporu najbližih, obitelji i prijatelja. A za Hrvatsku je sve lako, reprezentacija je nešto posebno”, istakao je Kramarić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije