Fudbal

Alarm na "Etihadu": Ostaje li Pep bez ponajboljeg igrača?

Alarm na "Etihadu": Ostaje li Pep bez ponajboljeg igrača?
Foto: Twitter / Printscreen | Alarm na "Etihadu": Ostaje li Pep bez ponajboljeg igrača?

​Španski stručnjak Pep Gvardiola i ove sezone, mnogi bi rekli apsolutno očekivano, radi odličan posao sa aktuelnim engleskim prvakom Mančester Sitijem.

Siti se tako nalazi u samom vrhu Premijer lige i već je i te kako jasno da će se "Građani" ponovo, po ko zna koji put posljednjih godina, boriti za šampionsku titulu.

Gigantu sa "Etihada" će glavni konkurenti prema svemu sudeći kao i inače biti Liverpul i londonski Arsenal, a mnogi su mišljenja da niko neće zaustaviti ekipu iz Mančestera ni ovog puta. 

Ipak, Gvardiolu su dočekale zaista šokantne vijesti.

Naime, Španac bi mogao ostati bez jednog od najboljih igrača. Kajl Voker je, kako saznaje poznati "The Sun", ogromna želja kluba iz Saudijske Arabije.

Navedeni izvor tvrdi da je Al Ahli zainteresovan za Vokerove usluge, dok sam fudbaler nema ništa protiv odlaska iz Sitija i prilike da ugrabi najmoćniji ugovor u karijeri.

Podsjećanja radi, za Al Ahli već nastupa engleski napadač Ajven Toni, a sada su Saudijci krenuli i po beka Sitija, koji bi po nekim navodima "Etihad" trebao napustiti već u januarskom prelaznom roku, prenosi "SportAM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije