eSport i igrice

Velika promjena dolazi u "Football Manager 25" igrici

Velika promjena dolazi u "Football Manager 25" igrici
Foto: Twitter / Printscreen | Velika promjena dolazi u "Football Manager 25" igrici

​"Football Manager 25" biće prva igra na Unity endžinu, a prelaz neće proći sasvim glatko. Brojne će stvari iz prijašnjih FM igara u novoj igri biti izostavljene, uključujući mogućnost kreiranja kluba, igranja "Challenge" i "Versus" modova te "Fantasy Drafta". Nažalost, prošle je sedmice otkriveno kako će još jedan značajni dio igre biti izostavljen.

U "Football Manageru 25" tako nećemo moći imati internacionalnu menadžersku karijeru, odnosno - neće biti vođenja reprezentacija.

Iz Sports Interactivea objašnjavaju kako za taj dio igre trenutno nemaju onoliko vremena koliko bi mu htjeli posvetiti, stoga je odlučeno da će se vođenje reprezentacija vratiti u "Football Manageru 2026". 

Takođe navode kako samo 5.6 odsto igrača na PC-ju uopšte koristi mogućnost vođenja nacionalnih reprezentacija u FM-u.

Drugo značajno izostavljanje zapravo će biti trajna promjena – ukida se vidljivost podatka o težini igrača. Iz Sports Interactivea objašnjavaju kako su im istraživanja pokazala da se tjelesna težina fudbalerki (koje će prvi put biti uvrštene u igru) često mijenja, stoga su odlučili da ju više neće prikazivati ni za fudbalere. Težina će se i dalje računati, ali u pozadini, bez da ju igrač vidi.

Saznalo se i to da će ovogodišnji "Football Manager" doći nešto kasnije nego inače. Umjesto početkom jedanaestog mjeseca, možemo ga očekivati krajem novembra, prenosi "HCL".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije