eSport i igrice

"The Crew 2" i "The Crew Motorfest" će dobiti offline modove

"The Crew 2" i "The Crew Motorfest" će dobiti offline modove
Foto: Twitter / Printscreen | "The Crew 2" i "The Crew Motorfest" će dobiti offline modove

​Ubisoft i Ivory Tower su ranije ovoga proljeća izazvali bijes mnogobrojnih igrača kada su odlučili u potpunosti "ubiti" originalni "The Crew", uprkos činjenici da je spomenuta igra i dalje imala solidan broj igrača.

To je, s razlogom, natjeralo sve one koji trenutno igraju "The Crew 2" i "The Crew Motorfest" da se zapitaju očekuje li navedene igre ista sudbina, a takvo što je, naravno, uticalo i na prodajne rezultate nedavno izašlog "The Crew Motorfesta". 

Ali, kako iz Ubisofta tvrde, straha ne bi trebalo biti budući da bi obje igre trebale dobiti offline mod.

Iz Ubisoftovog studija Ivory Tower stiglo je službeno saopštenje u kojem stoji kako je ovaj studio posvećen daljoj podršci za obje spomenute igre i u budućnosti te da će obje igre dobiti offline mod.

Takođe, dobili smo potvrdu da će "The Crew Motorfest" početkom novembra (06.11.) dobiti besplatnu ekspanziju koja će u igru donijeti ostrvo Maui, čija će površina iznositi 100 km2. 

Maui će potom ostati trajno u igri, zajedno sa glavnim ostrvom O’ahu, a između njih neće biti nikakvog učitavanja.

Prisjetimo se, Ubisoft je krajem marta, nakon 10-godišnje podrške, odlučio u potpunosti ugasiti servere za originalni "The Crew", navodeći da je takvo što neophodno zbog nove infrastrukture servera i problema s licencama. 

Ipak, veća buka se podigla nakon što su igrači shvatili da im je Ubisoft doslovno onemogućio igranje igre koju su uredno platili, prenosi "GoodGame".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije