eSport i igrice

Nova "King Kong" igra stiže ove jeseni (VIDEO)

Nova "King Kong" igra stiže ove jeseni  (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Nova "King Kong" igra stiže ove jeseni (VIDEO)

​Prošlogodišnji "Skull Island: Rise of Kong" bio je toliko loša igra da je teško i zamisliti da bi moglo uslijediti nešto gore od toga. Zato treba optimistično gledati na najavu nove "King Kong" igre koja stiže ove jeseni na PC, PS5 i XS.

Preciznije rečeno, neće ovo biti "samo" King Kong igra nego je takozvana "monsterverse" igra koja se nadovezuje na radnju filmova "Godzilla vs. Kong".

Zove se "Kong: Survivor Instinct" i riječ je o akcionoj avanturi 2.5D izvedbe. Za razliku od prošlogodišnje smijurije, ovdje nećemo igrati u ulozi velikog majmuna nego ćemo pratiti oca u potrazi za nestalom kćeri nakon što su Kong i Godzila razrušili grad. Sudeći po prvoj slici koja je popratila najavu same igre, "Kong: Survivor Instinct" imaće novog titana za protivnika – insektoidnog Abadona.

Evo i prvog trejlera za igru, s kratkim pogledom na gejmplej. Očekuje nas rudimentarna borba protiv ljudskih te insektoidnih protivnika, a potom i izbjegavanje velikog Abadona. 

U videu je sugerisano kako će Kong biti na strani protagonista, stoga nije isključeno da ćemo povremeno dobiti kontrolu nad njime, prenosi "HCL".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije