eSport i igrice

Igra "The Witcher 3" počinila svetogrđe (VIDEO)

Igra "The Witcher 3" počinila svetogrđe (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Igra "The Witcher 3" počinila svetogrđe (VIDEO)

Pojavila se modifikacija koja igri "The Witcher 3: Wild Hunt" daje mogućnost igranja s drugim likovima te u drugim ulogama pored samog vještca, Geralta. Neki fanovi kultne igrice su to protumačili kao svetogrđe gejmerskog svijeta.

Vještac je Geralt koliko je Geralt vještac - to dvoje ide u paketu.

Međutim, zahvaljujući novim alatima za modificiranje "The Witchera 3", sad je moguće igrati tu igru i s potpuno drugim likovima.

"Custom Player Characters" mod trenutno je još u razvoju, ali već sada nudi vrlo zanimljive stvari. Tu je između ostaloga opcija kreiranja vlastitog lika, pa ako ste ikada poželjeli čuti žensku verziju Geralta - postoje čak i modovi koji Geraltov glas pomoću AI tehnologije pretvaraju u žensku verziju.

Još zanimljivije od toga, tu je i potpuno nova opcija igranja u ulozi čarobnica kao što su Jenefer ili Filipa. S njima dolazi iz temelja razvijen sistem korištenja magije koja postaje sve jača s vremenom, kao i originalni niz zadataka s potpuno ozvučenim dijalozima.

Dakako, ova modifikacija dostupna je isključivo za PC verziju "The Witchera 3", a možete ju pronaći na Neksusu, prenosi "HCL".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije