eSport i igrice

"Assassin’s Creed Mirage" blista na Stimu

"Assassin’s Creed Mirage" blista na Stimu
Foto: Twitter / Printscreen | "Assassin’s Creed Mirage" blista na Stimu

I ptice na grani znaju da je Ubisoft u velikim problemima, naročito zbog igara kao što su "Skull and Bones", "Star Wars Outlaws" i "XDefiant". Međutim, lansiranje "Assassin’s Creed Miragea" na Stimu prolazi vrlo dobro. Uprkos trenutnom stanju kompanije, Ubisoft još uvijek ima nadolazeće naslove, a tu se ističu "Assassin’s Creed Shadows" i etablirani serijali kao što su "Far Cry", "Splinter Cell" i "Ghost Recon".

S pozitivne strane, "Assassin’s Creed Mirage" je imao uspješan izlazak na Stimu. Ova igra, koja je spin-of "Assassin’s Creed Valhalle", prvobitno je objavljena u oktobru 2023. godine. Fokusira se više na prikradanje i manje na RPG elemente koji su postali uobičajeni u serijalu. Ali, jedan ovakav naslov još uvijek ima svoj šarm i donosi ono po čemu je Ubisoft bio poznat.

"Assassin’s Creed Mirage" prvo je bio dostupan na Epic Games prodavnici i Ubisoft Connectu, ali je stigao na Stim tek nedavno, tačnije 17. oktobra. Od tada je pronašao novu publiku. Stim verzija dobila je “vrlo pozitivnu” ocjenu, s 81 odsto od 214 korisničkih recenzija koje su bile dobre.

U svom prvom danu, igra je dostigla vrhunac od 2,335 igrača online, što je više od nekih nedavnih Ubisoftovih naslova kao što su "Prince of Persia: The Lost Crown" i "Avatar: Frontiers of Pandora".

Glavni problem koji su igrači prijavili je da trebaju povezati svoje Stim i Ubisoft Connect račune kako bi igrali "Assassin’s Creed Mirage". Ovaj zahtjev može biti nezgodan za one koji tek trebaju kreirati Ubisoft račun. Međutim, osim toga, igra je dobila pozitivne povratne informacije.

Za one koji to još nisu probali, "Assassin’s Creed Mirage" trenutno je dostupan s popustom od 50 odsto, po cijeni od 24.99 evra. Ako uživate u akcijsko-avanturističkim igrama, sada je odličan trenutak da se upustite u ovu najnoviju verziju voljenog serijala, prenosi "GoodGame".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije