Svijet

Sent Galen: Pronađeno spaljeno tijelo Srbina, najvjerovatnije ubijen

Sent Galen: Pronađeno spaljeno tijelo Srbina, najvjerovatnije ubijen
Foto: Ilustracija | Sent Galen: Pronađeno spaljeno tijelo Srbina, najvjerovatnije ubijen

BEOGRAD - Izgorjelo tijelo četrdesetjednogodišnjeg Srbina pronađeno je u šumi u okrugu Erlen kod Sent Galena u Švajcarskoj. Istraga je pokazala da je naš državljanin najvjerovatnije ubijen.

Kako navode švajcarski mediji, slučajni prolaznik naišao je na jezivu scenu i odmah obavijestio policiju. Prema njihovim informacijama, tijelo se nalazilo na samo 100 metara od lokalnog puta.

- Pješak je pronašao tijelo i odmah pozvao hitne službe. U šumu je poslata policijska patrola. Utvrđeno je da je riječ o Srbinu koji je živeo u naselju Herisau. Nakon istrage javni tužilac je otvorio slučaj protiv napoznatog počinioca - prenijeli su mediji.

Švajcarska policija sprovela je detaljnu istragu, a tijelo je poslato na autopsiju na Institut za sudsku medicinu u Sent Galenu.

Kada su stigli rezultati, tužilac se složio da je riječ o ubistvu.

- Jake policijske snage i forenzičari i dalje pretražuju mjesto na kome je leš otkriven. Policijska istraga kreće se u nekoliko pravaca. Na prvom mjestu je pronalazak svjedoka koji su posjećivali šumu u kojoj je tijelo pronađeno - navodi se u medijima.

Istražitelji su, kako pišu švajcarski mediji, koncentrisani na provjeru požara, osoba i automobila koji su viđeni u tom predjelu.

(blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije