Svijet

Satarom odrubila glavu bivšem partneru i bacila ju u smeće

Satarom odrubila glavu bivšem partneru i bacila ju u smeće
Foto: Youtube / Printscreen | Satarom odrubila glavu bivšem partneru i bacila ju u smeće

​NEVADA - Žena iz Nevade koja je priznala krivicu za ubistvo oca svoje djece - nakon što je optužena da mu je odrubila glavu i bacila ju u smeće - mogla bi provesti samo 15 godina u zatvoru.

Devin Majkls (45) priznala je krivicu za ubistvo smrtonosnim oružjem u utorak, 17. septembra, nešto više od godinu dana nakon što je uhapšena u Hendersonu, Nevada, prema sudskim spisima, piše magazin "People".

Majkls je uhapšena nedjelju dana nakon što je policija saopštila da je obezglavljeno tijelo Džonatana Vileta (47) pronašla njegova majka 8. avgusta 2023. godine, pored boca amonijaka i izbjeljivača, navodi se u izvještajima "8 News Now", "Las Vegas Review-Journal" i "Fox 5 Las Vegas".

"8 News Now" je izvjestio da su tužioci tada tvrdili da je Majkls bacila Viletovu glavu u smeće, koje su zatim vjerovatno pokupili radnici čistoće. Njegova glava nikada nije pronađena.

Sudski zapisi pokazuju da je Majklsovo priznanje dio dogovora sa tužilaštvom. Prema navodima izvještaja "8 News Now", Majkls bi mogla biti osuđena na doživotnu kaznu, ali sa mogućnošću uslovne slobode za 15 godina. Sudija će donijeti konačnu odluku o njenoj kazni.

"Fox 5" je ranije izvjestio, pozivajući se na policijski izvještaj, da je Majkls rekla policiji kako nije namjeravala da ubije Vileta, već samo da ga povrijedi dovoljno da završi u bolnici "kako bi mogla da shvati šta će uraditi sa svojom djecom."

Takođe je saopšteno da je, kada je Viletova majka pronašla njegovo tijelo, otkrila da nedostaje satara za meso.

Vilet je rođen u vazdušnoj bazi u Tokiju, prema njegovoj čitulji. Bio je vlasnik kompanije za selidbe u Las Vegasu, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije