Svijet

Ovo je ubijeni u napadu na Trampa (FOTO)

Ovo je ubijeni u napadu na Trampa (FOTO)
Foto: Tanjug / AP | Ovo je ubijeni u napadu na Trampa (FOTO)

BAFALO - Identifikovan je čovjek koji je ubijen u atentatu na Donalda Trampa na njegovom mitingu u Pensilvaniji.

Kori Koperatore, penzionisani šef vatrogasne službe grada Bafalo, sjedio je iza bivšeg predsjednika, kada ga je upucao i ubio naoružani napadač 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

Njegova sestra se oglasila na Facebooku.

"Mržnja prema jednom čovjeku oduzela je život jednom čovjeku koga smo najviše voljeli. Bio je heroj koji je štitio svoje kćerke. Njegova žena i djevojke su upravo preživjele nezamislivo. Moj mlađi brat je upravo bio napunio 50 godina i imao je još toliko života da doživi", napisala je ona i dodala:

"Mržnja nema granica, a ljubav nema granica. Molite se za moju snaju, nećake, moju majku, sestru, mene i njegove nećake i nećake jer ovo izgleda kao užasna noćna mora, ali znamo da je to naša bolna stvarnost.'

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa izveo je u subotu na predizbornom skupu Tomas Metju Kruks, 20-ogodišnjak iz sjeveroistočne savezne države Pensilvanije, kako ga je identifikovao Federalni istražni biro (FBI).

Tramp je ranjen u uvo ali se sada osjeća dobro, dok je napadač ubijen, a jedna osoba je poginula u napadu i još dvije su ranjene.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije