Svijet

Makedonac ubijen na njemačkom groblju, policija traga za ubicom

Makedonac ubijen na njemačkom groblju, policija traga za ubicom
Foto: Screenshot/merkur.de | Ilustracija

BREMEN - Beživotno telo državljanina Makedonije pronađeno je prije par dana na jednom groblju u njemačkom gradu Bremenu, a kako je na tijelu bilo ubodnih rana, sve ukazuje na to da je Makedonac žrtva brutalnog ubistva.

Nedugo po dolasku policije, žrtva je identifikovana kao Imer D. (40), koji je već poznat policiji, jer je duže vremena uhodio svoju bivšu partnerku sa kojim ima dijete.

Kako prenosi njemački Bild, njegovo tijelo u lokvi pronašli su posjetioci groblja i odmah pozvali policiju. Tokom vikenda, policija je saopštila je Imer preminuo od rana koje su mu najvjerovatnije nanijete nožem.

"Znamo ga, to je čovjek koji je ovde pravio probleme mjesecima. Ima trogodišnju ćerkicu sa jednom Grkinjom, ona živi ovde blizu groblja", rekli su mještani.

Komšije navode da je Imer svoju bivšu stalno uhodio. Znao je sprejem da ispisuje riječi "volim te" na trotoaru ispred stana gdje Grkinja živi sa njihovom ćerkom. Navodno je i lomio stakla na kući i oštetio par automobila.

"Ma svi su ovdje imali probleme sa njim, niko ga nije volio", rekle su komšije. Njegov bivši stanodavac za Imera nije mogao ništa lijepo da kaže. Dodaje da je jedno i dalje misterija. Naime, Imer je živeo u njegovom stanu do oktobra 2023. godine, dok stan nije izgoreo.

"On je rekao da je zaspao sa cigaretom. Policija nikad nije uspjela da ustanovi tačan uzrok požara, a meni je ostao dužan za kiriju", rekao je bivši stanodavac.

Navodno je ubijeni Makedonac u posljednje vreme spavao po grobljima.

"Neke tri sedmice je spavao ispod krov kapele na groblju, tačno prekoputa groba babe njegove bivše žene", rekao je jedan mještanin.

Policija i dalje traga za ubicom Imera. Pozvali su sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ubijenom, ili o tome šta se dogodilo na groblju da se jave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije