Svijet

Jeziva satelitska slika uragana koji je opustošio Floridu: "Imamo lobanju!"

Jeziva satelitska slika uragana koji je opustošio Floridu: "Imamo lobanju!"
Foto: X | Jeziva satelitska slika uragana koji je opustošio Floridu: “ Imamo lobanju!”

​Stu Ostro, viši meteorolog na Weather Channelu, podijelio je jezivu fotografiju na mreži X, prikazujući sličnost uragana Milton koji je opustošio Floridu sa uraganom Metju iz 2016.

“Originalno lice u obliku lobanje uragana #Matthew 2016. i #Milton večeras. Obje su 'M' oluje. Zanimljivo je da jaki uragani mogu pogodovati postojanju te strukture', napisao je on.

Drugi X korisnik - Storm Chaser Rob iz Alabame - podijelio je video satelitskog radara dok se Milton pretvarao u zlokobni oblik.

“Imamo lobanju. Ovo je potresna slika. Od ovoga sam se naježio. O uraganu Milton još će se dugo pričati', napisao je on, prenosi Daily Mail.

Podsjećamo, uragan Metju iz 2016. takođe je bio razorna oluja. Obrušio se na Haiti kao oluja 4. kategorije, uzrokujući ozbiljne poplave, klizišta i štetu na infrastrukturi u kojoj je poginulo više od 500 ljudi, a desetine hiljada je raseljeno.

Potpune razmjere štete uragana Milton još uvijek nisu poznate, ali izvještaji i fotografije pokazuju veliku štetu i do sada je potvrđena smrt devet osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije