Obrazovanje

Povratak u škole uz Addiko Bank - Školski primjer jednostavnog kredita!

Povratak u škole uz Addiko Bank - Školski primjer jednostavnog kredita!
Foto: Ustupljena fotografija | Povratak u škole uz Addiko Bank - Školski primjer jednostavnog kredita!

Jedan od najuzbudljivijih, ali i najizazovnijih perioda u godini je - povratak u školu. Dok se djeca raduju odabiru novog školskog pribora, torbi, odjeće, obuće ili opremanju sobe, za roditelje ovaj period često predstavlja dodatno finansijsko opterećenje.

U želji da roditeljima omogućimo da na najbolji način pripreme svoje mališane za uspješan povratak u školu, Addiko Bank Banja Luka u ponudi ima jednostavno i brzo rješenje. Samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u najbližu poslovnicu Addiko banke, građani mogu aplicirati za kredit i opremiti dijete bez stresa, komplikovanih procedura i dodatne papirologije.

"Razumijemo da su troškovi povratka u školu značajni i zato smo kreirali ovu ponudu kako bismo pružili jednostavna i brza rješenja koja su dostupna klijentima svih banaka, bez obaveze prenosa plate ili penzije u Addiko Bank. Naš cilj je da omogućimo porodicama da se fokusiraju na ono što je bitno, te pozivam roditelje, tetke, bake i deke, da iskoriste ovu priliku, apliciraju za brzi kredit i omoguće svojim mališanima da im polazak u školi krene glatko", izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela za poslovanje sa stanovništvom.  

Uz Addiko Bank, dodajte dašak lakoće povratku u školu, pokrijte sve troškove brzo i jednostavno, te osigurajte svojoj djeci sve što im je potrebno za srećan i uspješan početak nove školske godine.

Ponesite samo ličnu kartu, posjetite poslovnicu Addiko Bank ili aplicirajte putem linka, a za više informacija pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije