Hronika

Vozač iz BiH bahatom vožnjom izazvao udes

Vozač iz BiH bahatom vožnjom izazvao udes
Foto: Bundespolizeidirektion | Ilustracija

PASAU – Kamiondžija (35) iz Bosne i Hercegovine juče je izazvao udes nakon više nego bahate vožnje tokom koje je jednog vozača izgurao sa puta.

Naime, kako stoji u saopštenju policije u njemačkom Pasau, vozač iz BiH je vozio u pravcu Degendorfa kada je iznenada počeo da se prestrojava, ne obazirući se na saobraćaj u lijevoj traci. Navodno, htio je da pretekne kamion koji se nalazio ispred njega. Prema riječima njemačkog vozača (56) iz Baden Virtemberga, koji je vozio iza njega, doveo ga je u veliki rizik i tada je jedva izbjegao direktan sudar.

Međutim, nakon nekog vremena, ovaj Nijemac je pretekao kamion i tako vozio jedno vrijeme, da bi ga vozač iz BiH pokušao da prestigne i tada ga je izgurao sa puta.

Na sreću, 56-godišnji Nijemac i njegov saputnik su prošli bez povreda, iako je auto skoro potpuno uništeno. S druge strane, vozač iz BiH je nepovrijeđen, a njegova prikolica kamiona je oštećena. U svakom slučaju, bh. vozač je na licu mjesta platio četvorocifrenu kaznu i oduzeta mu je vozačka dozvola. Iz saobraćajne policije pozvali su sve eventualne svjedoke ovog udesa da se jave u stanicu Pasau.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije