Hronika

Uhvatio ga u ilegalnoj sječi šume u Derventi, pa mu Dobojlija sa maloljetnikom nanio teške povrede

Uhvatio ga u ilegalnoj sječi šume u Derventi, pa mu Dobojlija sa maloljetnikom nanio teške povrede
Foto: Nezavisne novine/Arhiva/Ilustracija | Uhvatio ga u ilegalnoj sječi šume u Derventi, pa mu Dobojlija sa maloljetnikom nanio teške povrede

DOBOJ – Derventska policija uhapsila je u petak lice M.Ć. iz Doboja jer se sumnjiči da je sa maloljetnim licem izvršilo krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Policijskoj stanici Derventa prijavljeno je da je jedno lice zadobilo tjelesne povrede prilikom obilaska šumske parcele na području grada Derventa. Policijski službenici su idetifikovali dva lica koja se dovode u vezu sa navedenim događajem. Lice inicijala M.Ć. je lišeno slobode, dok se sa maloljetnim licem postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske.

Znači, navedena lica su lišena slobode od strane policijskih službenika zbog osnova sumnje da su nanijela teške tjelesne povrede licu nakon što ih je isti zatekao u ilegalnoj sječi šume u blizini njegove parcele na području grada Derventa", saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Dodali su da su u subotu uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu ubistvo u vezi sa članom 22. istog zakona predali u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju lice M.Ć. sa područja grada Doboja i jedno maloljetno lice.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije