Hronika

Uhvaćeni lopovi zbog krađe novca i alkohola iz kuće

Uhvaćeni lopovi zbog krađe novca i alkohola iz kuće
Foto: Pexels | Uhvaćeni lopovi zbog krađe novca i alkohola iz kuće

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je uhapsila N.G. iz Istočnog Novog Sarajeva i J.Č. iz Vogošće zbog sumnje da su u Istočnoj Ilidži ukrali 400 KM i 16 boca alkohola.

Sumnjiče ih da su izvršili krivično djelo teška krađa, koje je počinjeno  u avgustu u Vojkovićima kod Istočne Ilidže.

Inače, policiji u Istočnoj Ilidži 27. avgusta prijavljeno je da je neko ukrao 400 KM i 16 boca alkoholnog pića iz kuće privatnog vasništva u naselju Vojkovići.                                                                                                                                                                                                                    "Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo policijski službenici izvršili su pretres audija koji je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela i tom prilikom pronašli i oduzeli predmete koji se dovode u vezu sa tim događajem", navodi se u saopštenju policije.

Lica N.G. i J.Č. kriminalistički su obrađena i nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije