Hronika

Uhapšeni razbojnici iz Banjaluke

Uhapšeni razbojnici iz Banjaluke
Foto: Dražan Pozderović | Uhapšeni razbojnici iz Banjaluke

​BANJALUKA - Policija je uhapsila Banjalučane N.J. i J.I. zbog razbojništva u tom gradu, odnosno zbog sumnje da su na parkingu u Banjaluci fizički napali jednu osobu kojoj su ukrali 700 KM.

Razbojništvo je prijavljeno nadležnoj policijskoj stanici, 3. jula oko 03.00 časa, a oštećena osoba je prijavila, da su je neposredno prije prijave, fizički napala dva nepoznata muškarca i iz novčanika ukrali novac.

Oštećena osoba je zadobila povrede te joj je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali su i 5. jula lišili slobode N.J. i J.I. oba iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo razbojništvo", navode iz PU Banjaluka.

Ističu da su sve mjere i radnje preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv N.J. i J.I. biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije