Hronika

Uhapšeni Sumonja i Panić sprovedeni u tužilaštvo

Uhapšeni Sumonja i Panić sprovedeni u tužilaštvo
Foto: Dražan Pozderović | Uhapšeni Sumonja i Panić, sprovedeni u tužilaštvo

BANJALUKA - U Okružno javno tužilaštvo Banjaluka danas su sprovedeni Vladimir Sumonja i Luka Panić, koji su uhapšeni juče nakon što su tokom bijega od policije udarili u njihove automobile, te pokušali odbaciti vrećicu sa kokainom u Vrbas.

Inače, Sumonja se juče oglušio o naredbu policije da zaustavi vozilo audi, i tom prilikom je dodao gas te oštetio dva policijska vozila.

Nakon toga se zajedno sa Panićem, kako je ranije saopšteno iz banjalučke policije, dao u bijeg prema rijeci Vrbas, gdje su pokušali baciti pvc vrećicu sa kokainom, ali su obojica uhapšeni.

Kod Sumonje je kasnije, a tokom pretresanja stana pronađena droga kokain i marihuana.

Iz policije navode da su Panić i policajac zadobili tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Nešto kasnije je pretresen i stan i prostorije te audi koje koriste navedeni, te je pronađeno i oduzeto oko 138,6 grama kokaina, oko 21 gram marihuane, te digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Inače, Sumonja je od ranije poznat policiji, a prije četiri godine ja je osuđen na dvije godine zbog posjedovanja i prodaje oko 20 grama marihuane. Uhapšen je u akciji "Target" početkom novembra 2018. godine, kada je pronađeno oko 2,4 kilograma skanka, 218 grama spida, te 131 gram ekstazija.

Vezane vijesti:

Banjalučani odbili da zaustave vozilo, udarili u policijske automobile pa uhapšeni sa drogom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije