Hronika

Uhapšen motociklista, bio pozitivan na kokain

Uhapšen motociklista, bio pozitivan na kokain
Foto: Dražan Pozderović | Uhapšen, pa potvđeno da je pozitivan na kokain

BIJELJINA - Višestruki povratnik u činjenju saobraćajnih prekršaja M.J iz Bijeljine uhapšen je nakon kontole policije, te ustanovljeno da je pozitivan na kokain.

Iz Policijske uprave Bijelejian kazali su da policija juče u ulici Neznanih junaka u Bijeljini prilikom kontrole motocikla  "suzuki" kojim je upravljalo lice M.J. utvrdili da je lice počinilo prekršaje upravljanja motociklom prije sticanja prava na upravljanje, kao i da motocikl nije registrovan za učešće u javnom saobraćaju.

"Tokom kontrole lice je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno da je isti pozitivan na opojnu drogu kokain, nakon čega je od strane policijskih službenika lišen slobode", kazali su iz PU Bijeljina.

Dodali su da uvidom u registar novčanih kazni policijski službenici su utvrdili da se radi o višestrukom povratniku u činjenju težih saobraćajnih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja,što je i bio osnov da se od navedenog privremeno oduzme motocikl.

Dodali su da provjerama u službenim evidencijama, utvrđeno je da M.J. ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 3.491 KM. Nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv ovog lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije