Hronika

U pretresu pronađeni spid i ekstazi, uhapšen muškarac

U pretresu pronađeni spid i ekstazi, uhapšen muškarac
Foto: Dražan Pozderović / Arhiva | U pretresu pronađeni spid i ekstazi, uhapšen muškarac

ISTOČNO SARAJEVO – Nakon što je policija kod E.H. u Istočnoj Ilidži pronašla paketić droge, pretesom stana pronađeno je još oko 30 grama spida i ekstazi.

Naime, pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža, juče su u ulici Ive Andrića kontrolisali E.H. i kod njega pronašli i oduzeli jedan paketić Amfetamina.

"Pretresom stana, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, koji koristi navedeni pronađeno je i oduzeto 30,23 grama bijele praškaste materije koja asocira na drogu Spid, 16 tableta koje asociraju na opojnu drogu Ekstazi, jedan gram sadržaja koji asocora na drogu MDMA i jedna metalna drobilica sa tragovima droge Marihuana", navode iz PU Istočno Sarajevo.

E.H.  je uhapšen i u toku je dokumentovanje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Takođe, službenici Policijske stanice Sokolac, juče su na osnovu usmene naredbe sudije Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo,  pretresli kuću i pomoćne objekte koje koristi lice V.D. u mjestu Podromanija, opština Sokolac.

"Prilikom pretresa pronađena su tri grama bijele praškaste materije koja asocira na opjnu drogu Spid. V.D. je lišen slobode. Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", navode iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije