Hronika

Tužilaštvo: Utvrđujemo uzrok smrti Davida Dragičevića

Tužilaštvo: Utvrđujemo uzrok smrti Davida Dragičevića
Foto: N.N. | Tužilaštvo: Utvrđujemo uzrok smrti Davida Dragičevića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, preduzima sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja uzroka smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića, potvrđeno je "Nezavisnim" iz te pravosudne institucije.

Kako se dodaje, u Zavodu za sudsku medicinu RS juče je obavljena identifikacija i obdukcija tijela tog mladića.

"Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka još nije dostavljen nalaz i mišljenje ljekara sudske medicine u vezi sa izvršenom obdukcijom. Po dostavljanju nalaza obdukcije javnost će biti blagovremeno obaviještena", kažu iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz Policijske uprave Banjaluka najavljuju da će danas u podne dati izjavu u vezi sa nestankom i pronalaskom tijela Dragičevića.

Podsjetimo, "Nezavisne" su juče objavile da je obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Dragičevića utapanje, ali i da ima povrede, koje su nastale prije utapanja.

Tijelo Dragičevića pronađeno je u subotu na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, i to poslije višednevne potrage, koja je počela nakon što je nestanak prijavljen u prošlu nedjelju.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put viđen je u nedjelju oko 3.30, kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije