Hronika

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, pokrenuta istraga

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, pokrenuta istraga
Foto: Arhiva | Tijelo muškarca pronađeno u stanu, pokrenuta istraga

KLADANJ - U stanu u Kladnju sinoć je pronađeno tijelo A.N. (45) i uočene su povrede, zbog čega se istražuje uzrok smrti, rečeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Prijava o ovom slučaju zaprimljena je juče oko 19.40 u Policijskoj stanici Kladanj.

"Policajci su postupajući po prijavi izašli na mjesto događaja gdje su potvrdili navode prijave. Dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kladanj je konstatovao smrt A.N.", rečeno je iz policije.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, koji je zajedno sa pripadnicima Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona izašao na lice mjesta radi uviđaja, s obzirom da su na tijelu uočene povrede.

"U toku je preduzimanje istražnih radnji, po nalogu postupajućeg tužioca, u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja događaja", potvrđeno je "Nezavisnim novinama" iz policije.

Iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona rekli su da je dežurni tužilac donio naredbu za obdukciju tijela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

"U toku su sve potrebne istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa smrću A.N.", rekli su iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije