Hronika

Reakcija Doma zdravlja u Bratuncu: Očekujemo istragu

Reakcija Doma zdravlja u Bratuncu: Očekujemo istragu
Foto: Srna/arhiva | Reakcija Doma zdravlja u Bratuncu: Očekujemo istragu

BRATUNAC – U toku noćne smjene u Domu zdravlja u Bratuncu desio se incident, u kom je naša radnica doktorica Snežana Stojanović na radnom mjestu fizički napadnuta od strane pacijenta", kazala je za "Nezavisne novine", Dragica Alempić, zamjenik direkora DZ Bratunac.

Povezana vijest:

Pretučena doktorica u Domu zdravlja u Bratuncu

U Domu zdravlja, kako je istakla, osuđuju ovakav vid napada na njihove radnike i očekuju da će nadležni organi istražiti okolnosti ovog nemilog događaja.

"U prethodnom vremenskom periodu u našoj ustanovi  nismo imali ovakve nemile događaje i uvijek smo spremni da pružimo pomoć svim našim pacijetima, ali i da u isto vrijeme zaštitimo naše radnike", kazala je Alempićeva.

Dodaje da očekuju da će, zbog njihovih radnika, ali i daljeg rada, nadležni organi provesti istragu, te preduzeti mjere u skladu sa zakonskom regulativom.

"Doktorica je hospitalizovana u bolnici u Zvorniku, te se nadamo i iskreno joj želimo brz oporavak", kazala je Alempićeva i dodala da u DZ Bratunac očekuju da će se napadnuta  doktorica  brzo vratiti na svoje radno mjesto.

"Doktorica Snežana Stojanović je revnosan i dugogodišnji radnik naše ustanove", kazala je Alempićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije