Hronika

Prijetio pa napao policajca ispred porodične kuće

Prijetio pa napao policajca ispred porodične kuće
Foto: Dražan Pozderović | Prijetio pa napao policajca ispred porodične kuće

MILIĆI - Pripadnici Policijske stanice Milići uhapsili su S.B. iz ove opštine zbog sumnje da je u subotu prijetio policajcu koji je bio van dužnosti, a koji ga je ubrzo savladao u dvorištu porodične kuće.

Nakon toga su mu pretresli kuću i druge prostorije, te pronašli i oduzeli lovački opasač sa šest patrona, elektro detonatorska kapisla i ruski signalni pištolj sa dvije papirne kutije za puščane patrone sa 16 komada patrona.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Zvornik, S.B. se sumnjiči da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda.

"Policijskoj stanici Milići je 28. septembra oko 14.25 časova, prijavljeno da je S.B., uz upućivanje prijetnji opasnih po život, fizički napao policijskog službenika PS Milići koji je bio van dužnosti. Postupajući po navedenoj prijavi, policajci su, izlaskom na lice mjesta, potvrdili navode, te zatekli navedenog kojeg policajac već stavio pod kontrolu", navode iz PU Zvornik.

Povrijeđenom policajcu je, ističu, ukazana je ljekarska pomoć u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi.

"Na osnovu Naredbe Osnovnog suda Vlasenica, a uz prethodnu saglasnost postupajućeg tužioca, službenici Policijske uprave Zvornik su pretresli kuće i pomoćni objekat koje koristi S.B., prilikom čega su pronađeni i oduzeti lovački opasač sa šest patrona, elektro detonatorska kapisla i ruski signalni pištolj sa dvije papirne kutije za puščane patrone sa 16 komada patrona", dodaju iz zvorničke policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije