Hronika

Policija uhapsila muškarca zbog pokušaja ubistva

Policija uhapsila muškarca zbog pokušaja ubistva
Foto: Pixabay | Policija uhapsila muškara zbog pokušaja ubistva

ISTOČNO SARAJEVO – Nakon intenzivne potrage za muškarcem koji je u srijedu ispred kafića u Istočnom Sarajevu pucao na A.N. iz Sarajeva, policija iz ovog grada je uhapsila K.P. iz Pala zbog pokušaja ubistva.

Naime, on je osumnjičen da je pokušao ubiti A.N. ispred ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu u srijedu oko 16.55 časova, kada je pucnjem iz oružja teško povrijedio gore navedenog.

Nekoliko časova nakon toga, a tokom aktivne potrage, policajci su pronašli i uhapsili K.P.

"Nakon intenzivnog traganja za izvršiocem teškog krivičnog djela, u srijedu uveče je uhapšen K.P. iz Pala, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju", saopštili su iz PU Istočno Sarajevo.

Osim toga, prema njihovim navodima, policajaci su Paljanina pretresli te su kod njega pronašli motor KTM, a koji je osumnjičeni koristio prilikom pokušaja ubistva.

Kako su prethodno naveli iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, povrijeđeni je nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnici 'Srbija' prevezen u Klinički centar Koševo u Sarajevo - Kanton Sarajevo.

Dodaju da će nakon kriminalističke obrade K.P. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije