Hronika

Pokušaj ubistva u Livnu: Sugrađanina udario sjekirom u glavu

Pokušaj ubistva u Livnu: Sugrađanina udario sjekirom u glavu
Foto: Pixabay | Pokušaj ubistva u Livnu: Sugrađanina udario sjekirom u glavu

LIVNO - Livanjska policija uhapsila je I.R. (61) iz Livna koji je sjekirom napao te teže povrijedio sugrađanina N.J. (42).

Pripadnici Policijske stanice Livno su u utorak, 27. kolovoza, u osam časova primili dojavu da je u Golinjevu kod Livna, sjekirom napadnut N.J. (42) iz tog grada. Njega je, dodaju iz policije, napao sugrađanin I.R. (61).

"Na mjesto događaja izišli su pripadnici Policijske stanice Livno i Hitne pomoći Livno, gdje su zatekli I.R. i povrijeđenog N.J. koji je krvario u predjelu glave. Povrijeđenog N.J. radnici Hitne pomoći pružili pomoć nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje mu su konstatovane teške tjelesne povrde zbog čega je  upućen u SKC Mostar, na daljnje liječenje", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegbosanskog kantona.

"Uviđaj su uradili pripadnici Policijske uprave Livno, nakon čega je I.R. uhapšen i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske stanice Livno, te je nad njim urađena kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. O svemu je upoznat dežurni kantonaln tužilac u Livnu", saopšteno je iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije