Hronika

Optuženi supružnici: Muža tukla drvenom kašikom, on nju grebao noktima

Optuženi supružnici: Muža tukla drvenom kašikom, on nju grebao noktima
Foto: Velibor TRIPIĆ | Optuženi supružnici: Muža tukla drvenom kašikom, on nju grebao noktima

VLASENICA- Supružnici iz Vlasenice C.L. (45) i N.L. (55) optuženi su za nasilje u porodici, zbog sukoba u kojem je žena muža grebala noktima i udarila drvenom kašikom dok je muž nju grebao po rukama.

Protv njih je optužnicu podiglo Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, Područna kancelarija u Vlasenici, a potvrdio Osnovni sud u Vlasenici.

Optužnicom se N.L. i C.L. stavlja na teret da su 27. avgusta 2023. godine, u popodnevnim časovima u njihovoj kući u Vlasenici u kojoj  zajedno žive,  jedno nad drugim primjenili silu i ugrozili fizički ili psihički integritet.

Kako se navodi u optužnici, žena L.C. više puta ogrebala je noktima L.N. u predjelu ruku, ramena i leđa, te ga udarila drvenom kašikom u predjelu desne potkoljenice.

Na ovaj način nanijela mu je povrede u vidu višestrukih oguljotina po rukama, ramenima i leđima, te krvnog podliva u donjoj trećini desne potkoljenice.

Takođe se navodi da je L.N. ženu L.C. grebao noktima u predjelu zgloba lijeve ruke i na taj način joj nanio povrede u vidu tri ogrebotine u predjelu lijevog ručnog zgloba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije