Hronika

Optužena da je namamila poznanika koji je gepekovan

Optužena da je namamila poznanika koji je gepekovan
Foto: Pixabay | Optužena da je namamila poznanika koji gepakovan

BRČKO - Osnovni sud Brčko distrikta potvrdio je optužnicu koja tereti M.S. da je pomogla u tome da njen poznanik D.M. bude pretučen i otet.

Ona je, kako je terete, to uradila u noći između 3. i 4. aprila 2023. godine oko ponoći, u Brčkom, u naselju Ilićka, nakon prethodnog dogovora sa I.R. da joj pomogne u otmici njoj dobro poznatog D.M.

"M.S. je došla do njegovog stana, te D.M. lažno saopštila da je uhapšen njen suprug, pa ga zamolila da izađe iz stana i pomogne joj da mu odnese nešto od stvari, znajući da će njegovim izlaskom iz stana omogućiti licima koja su u blizini njene zgrade sa I.R. spremni čekali da nesmetano dođu do D.M.", navodi se u optužnici.

Kada je, kako se dodaje, D.M. to odmah drugarski i prihvatio, izašao je iz stana i sa njom krenuo prema njenoj zgradi, do mjesta na kojem je znala da ga već namjenski čekaju u audiju I.R. i lica koja su došla s njom i to S.T, A.B. i I.R.

"Oni su po nailaženju D.M. izašli iz vozila sa kapaljučama na glavi, da bi ostali neprepoznatljivi, a potom ga, po uputama I.R., bejzbol palicama, rukama i nogama, počeli udarati po tijelu, čemu je sve M.S. prisustvovala", navodi se u optužnici.

Potom, kako se ističe, D.M. stavljaju u gepek auta vlasništvo I.R. i odvoze prema Begovači, gdje će ga nastaviti udarati i prijetiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije