Hronika

Optužen za prijetnje bivšoj supruzi: "Sebi si presudila, sajdžija te neće sastaviti"

Optužen za prijetnje bivšoj supruzi: "Sebi si presudila, sajdžija te neće sastaviti"
Foto: Freepik/Ilustracija | Optužen za prijetnje bivšoj supruzi: "Sebi si presudila, sajdžija te neće sastaviti"

ZVORNIK - Osnovni sud u Zvorniku potvrdio je optužnicu protiv L.D., zbog prijetnji bivšoj supruzi N.D. kojoj je pisao da je "sebi presudila", da će joj odrubiti glavu, ostaviti bez oba oka i da je "sajdžija neće sastaviti".

Okružno javno tužilaštvo Bijeljina, tereti ga zbog produženog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

L.D. je optužen da je 12. aprila lani oko 21 časova  iz svoje kuće u Zvorniku, nakon verbalne rasprave sa bivšom vanbračnom suprugom N.D., zbog toga što po dogovoru do večernjih sati nije vratio njihovo dijete koje se nalazilo kod njega, putem vibera ženi ozbiljno prijetio.

N. D. je napisao: "hoćeš li da dođem da ti odsječem glavu, samo reci i vidjećeš šta ću ti uraditi, hoćeš li da dočekaš vaskrs bez nogu do koljena, sad ću doći da te ubijem".

Zatim je kako se navodi,  otišao njenoj kući, ali je žena pozvala policiju, koja je stigla u momentu kada i osumnjičeni L.D.

Takođe ga terete da je u toku noći 22. jula ove godine oko 00,30 časova  N.D. uputio poruku uvredljivog i prijetećeg sadržaja koja glasi: "j… ti sestru, majku i dijete, j… te tata pokojni, sebi si presudila, bićeš bez oba oka kunem ti se u šta hoćeš".

N. D. je to shvatila ozbiljno uplašivši se za svoju bezbjednost i prijavila ga policijii.

Takođe je optužen da je 19. januara ove godine N. D. napisao "j… ti majku, bez oka ćeš biti, upamti, kunem ti se u šta hoćeš i ove poruke nosi u policiju, j… ti dijete, sebi si presudila, samo pričekaj da jakne dijete, j… ti sestru i majku, j… te pokojni otac, sajdžija te neće sklopiti mamu ti j…, sajdžija te sastaviti neće".

Žena je i ove prijetnje prijavila policiji.

Dakle, optuženog terete da je ugrozio  spokojstvo člana svoje porodice, čime je počinio produženo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije